Informació pels pares

Aquí teniu tot el material que hi ha a la web per implicar els pares en l’educació musical.
 

 
Guia pels pares
 
El paper dels pares és molt important en l’aprenentatge de qualsevol instrument. Per això vaig fer una guia per als pares que els dóna idees de com ajudar el seu fill a estudiar violí, motivar-se i passar-s’ho bé aprenent.
 
Com que és un tema molt personal us ho penjo també en format .doc, perquè pugueu afegir, canviar i treure tot el que vulgueu.

Guia d’estudi del violí (pdf)
Guia d’estudi del violí
(doc)

Tenir cura de l’instrument
 
Fitxa amb consells perquè els nens i els pares aprenguin a tenir cura del violí: protegir-lo de canvis de temperatura, netejar la resina del violí, destensar l’arc, etc. També el pots imprimir i penjar-lo a la classe de violí.

Cuida el teu violí (pdf)

Activitats en família
 
Molts nens volen jugar a fútbol perquè veuen com els seus pares gaudeixen dels partits i idolatren els jugadors. Amb la música hauria de ser el mateix: que els pares incorporin la música en la vida familiar perquè els seus fills tinguin ganes de participar-hi.
 
Us presento una fitxa per donar als pares: se’ls anima a fer activitats musicals amb els seus fills tals com anar a concerts, escoltar música plegats i visitar el Museu de la Música.

Activitats musicals en família (pdf)

 

Idees per fer activitats en família relacionades amb la música: audicions, lectures, concert de Nadal en família, joc de taula per violinistes.
 

No hi ha comentaris

Disculpa, els comentaris estan deshabilitats.