PLINK! Iniciació a la improvisació al violí
 
Em fa molta il·lusió presentar-vos el meu nou llibre publicat per l’Editorial Boileau. Es diu Plink! i és una introducció a la improvisació per als alumnes de violí.
 
Un bon dia el pallasso Plink, cansat de que sempre li diguin què ha tocar, decideix marxar del circ per emprendre una carrera en solitari. Pel camí, la seva maleta explota i de dins hi surten coses sorprenents. Comença a conèixer les diferents sensacions que produeixen els acords i comença a inventar les seves primeres melodies. 
 
A través de la història del pallasso Plink, l’alumne es va endinsant en el món de l’harmonia i les sensacions que provoca la música. Se li proposen activitats d’escoltar, improvisar i experimentar amb els sons sobre les bases musicals del CD que acompanya el llibre.
 
Per a qui està pensat?
El Plink! està pensat per alumnes de violí a partir de 9 anys que sàpiguin tocar l’escala de Re Major. És un llibre que l’alumne pot explorar tot sol a casa, sense l’ajuda del professor. Però si el professor està interessat en la improvisació, al final del llibre hi ha suggeriments de com fer-lo servir a classe.
 
Mira’l per dins!
Si vols fer un cop d’ull al llibre i escoltar una mostra de les bases musicals segueix aquest enllaç: Plink! En aquesta història la música la poses tu.
 
On el pots trobar?
·Botigues de música: El Plink! està a la venda a la Casa Beethoven, a l’Audenis i directament a l’editorial Boileau (c/provença 287, BCN). A la resta de botigues de música s’ha d’encomanar.
 
·Online: El pots comprar per internet a la web de Boileau (boileau-music.com), a PartituraPlus (partituraplus.com) i a Amazon (amazon.es).